Gevnø Gade 4, 4660 Store Heddinge

Denne rummelige bolig er fredeligt beliggende i udkanten af landsbyen Lyderslev blot 10 min. kørsel fra Store Heddinge. I Lyderslev fndes dagligvarebutik (åbent alle ugens dage til kl. 20.00) og her kører bus til henholdsvis Store Heddinge og Hårlev, hvorfra der er togforbindelse til Køge.

Ejendommen bærer i stor stil præg af, at "HER-ER-DER-BARE-RART-AT-VÆRE-HJEMME". Sælger har boet på ejendommen i over 10 år mens deres 3 piger har været små - nu er de flyttet hjemmefra og huset er blevet for stort for dem.

Overalt kan man se, at det er et hus der er blevet brugt godt og man kan vel næppe kalde det indflytningsklart - her trænger til at blive malet og frisket op. Her er forholdsvis nye vinduer og huset har en rigtig fin energimærkning.

Indeholder: Entre med spindeltrappe til 1. sal, stort bryggers, 2 badeværelser, ældre spisekøkken, 2 stuer ensuite - den ene med udgang til overdækket og delvist lukket terrasse. På 1. sal findes fordelingsgang med indhak til opbevaring/kontorplads, samt 4 værelser - det ene med god og brugbar hems.

Udover boligen findes værksted, redskabsrum, carport og cykelskur.

Haven er opgrænsende til åbne marker og har kunn nabo til én side.

Absolut en spændende ejendom, der skal opleves!