Ulsevej 29, 4690 Haslev

Virkelig flot ejendom

Herskabelig atmosfærefyldt villa beliggende i landlige idylliske omgivelser, men meget tæt på motorvejen.

Ejendommen er i sælgers ejertid (22 år) totalt gennemrenoveret og fremstår særdeles flot vedligeholdt overalt. Alt arbejde er udført ved professionelle håndværkere.

Indeholder: Entre med unikke detaljer, badeværelse med nedsænket spa-badekar, 2 flotte højloftede stuer en-suite, køkken med god skabsplads og lille spisekrog, bryggers med udgang til haven, badeværelse med brus og opgang til "lejligheden" der rummer lille tekøkken samt stort opholdsrum, der nemt kan deles i to.
Den primære boligs 1. sal indeholder badeværelse og 2 værelser samt rummeligt fællesareal - og her er god mulighed for evt. at indrette 3 værelser.

Udover boligen er der til ejendommen 2 garager - den ene har sælger valgt, at benytte til opsætning af pille- fyr og tank, så bare den ene er pt anvendelig til bilen. Vi finder tillige flere gode udhuse/opbevaringsrum og værksted.

Haven taler for sig selv og indbyder til ren nydelse. Her er ingen problemer med opstigende grundvand i kælder eller søer og sumpede arealer i haven!!! ~ Ejendommen opvarmes billigt - primært via pillefyr, men løber man tør for piller, slår anlægget automatisk over på oliefyret, som af samme årsag er bevaret.